• Jytte Bak Søballe

Hvorfor vælge mig?

Når du vælger mig som fotograf, får du en imødekommende og engageret fotograf, som du kan have tillid til. Derudover får du billeder, hvor det naturlige og netop dine særlige karaktertræk og personlighed kommer til udtryk.

Jeg har arbejdet med fotografering af mennesker igennem en årrække. Min passion ligger i det gode portræt, familiebilledet samt bryllupsfotografering.

Min stil vil jeg beskrive som tidløs og naturlig.

Hvert enkelt billede har været igennem min hånd. Stemningsbilleder redigeres let, så de dokumenterer bryllupsdagen helt naturligt. Portrætter leveres smukt retoucheret og efterbehandlet i tidløs stil, så I får netop de billeder I drømmer om.

Jeg anvender professionelt udstyr fra kamera til billedbehandling.

Hos BAKSOES FOTOGRAFI får du i høj grad kvalitet, personlighed og seriøsitet.

Mine kompetencer

Jeg har igennem de seneste år videreudviklet mine kompetencer inden for fotografering igennem diverse kurser og samarbejder.

  • Workshops i Det klassiske Portræt hos Helga Theilgaard (uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen – Rigmor Mydtskov – www.helgatheilgaard.com)
  • Bryllupsworkshop hos Jeff Ascough (en af de 10 bedste bryllupsfotografer i verden – www.jeffascough.com)
  • Portrætfotografering i naturligt lys hos Sean Archer (seanarcher.500px.com)
  • Kursus “Lad lys og posering spille sammen” –  Klassisk portræt og Business Portræt, Media College Denmark
  • Diverse webseminars hvor jeg holder jeg mig ajour med de nyeste teknikker og trends

Mine kurser og samarbejder har hjulpet mig til at give mine billeder en tydeligere professionel vinkel, en personlig stil samt at gøre min fotografering mere fokuseret.

Det siger andre:

”Vi er rigtig glade for den måde, du håndterede fotograferingen på – både da vi var på tur til stranden, under vielsen, i løbet af eftermiddagen og til gruppefoto – det hele diskret, professionelt og med et glimt i øjet – det var helt perfekt. Tak for det!
Vi har downloaded billederne, og vi er rigtig glade for dem!!! De er bare blevet så flotte. Endnu engang tusind tak for det hele’’ Sara og Rasmus

’’ De er super gode alle sammen, og du har virkelig fanget nogle gode øjeblikke. Jeg har også fået rigtig gode tilbagemeldinger fra dem, jeg indtil videre har sendt linket til 🙂 ’’ Louise og Michael

’’Vi har kigget på billederne jeg ved ikke hvor mange gange, jo mere vi kigger på dem, des gladere bliver vi for dem’’
Jeanita og Kenneth

’’Tak for sidst, det var en fed oplevelse. Resultatet er langt bedre end jeg turde håbe på, det er super godt arbejde!!’’ Lene

’’Tusind tak de er SÅ flotte, woooow. Jeg er så vild med dem, nøøj hvor er de gode’’ Mette

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering lægger – i min optik – op til en fotografisk fortælling, hvor jeg er tilstede og på en diskret måde dokumenterer dagen, som den udspiller sig for brudeparret.

Bryllupsportrætterne, synes jeg, skal tages i naturen, hvor vi bruger lys, lokalitet og kreativitet til at skabe unikke billeder.

Portræt foto af pige i mørke omgivelser

Portrætfotografering

Det er vigtigt for mig, at skabe tillid og en afslappet atmosfære, så du kan føle dig godt tilpas og være dig selv.
Det giver mig bedst mulighed for at fange din personlige udstråling, så det nærværende og naturlige kommer til udtryk.